Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

On teletreballar a Olot

El setembre és el mes de tornada a la rutina, al gimnàs, a la univeristat, a la feina, a l’escola… Però “rutina” no ha de ser sinònim de monotonia ni d’avorriment! Cada cop hi ha més gent que, per la feina que fa,  pot teletreballar i canviar l’oficina de lloc per trencar la rutina.

Si és el vostre cas, us presentem els llocs on teletreballar a Olot perquè sortiu de l’oficina i trobeu la tranquil·litat i la inspiració que buscàveu!

Ca-nyera Coworking

coworking canyera olot

Si habitualment feu teletreball des de casa, però necessiteu un espai on concentrar-vos i socialitzar-vos, els coworkings són una opció estupenda.

Sorgit de les paraules angleses “collaborative working” (treball col·laboratiu), els coworkings no només permeten compartir un despatx d’una forma més econòmica, sinó que generen comunitat i sinergies. Hi treballen habitualment emprenedors, autònoms i freelancers, sobretot de l’àmbit digital i liberal.

El coworking Ca-nyera està situat en un edifici emblemàtic, al carrer Aigua, número 5, al nucli antic d’Olot, al costat de la plaça del Conill i davant del restaurant oriental Wabi Sabi.

Anteriorment, havia funcionat com a magatzem i botiga de robes i tèxtils, els magatzems Guitart. L’estiu del 2019, va obrir les portes com espai de treball compartit, amb 18 espais de treball individual i 1 sala de reunions.

VISITA EL SEU WEB

Núria Social Coworking

Coworking nuria social olot

El Núria Social d’Olot és un espai de gestió associativa que treballa per la transformació social, econòmica i ecològica i la dinamització sociocultural arreu del territori.

Compta amb un espai de Coworking per treballar en comunitat, però  no només això: també té una Sala Polivalent i una Cantina amb preus populars i opcions per a tots els gustos (també per a vegetarians i vegans).

Va ser el primer coworking que va obrir a Olot, apostant per aquesta forma col·laborativa de treballar que cada any guanya més adeptes.

També està situat al nucli antic d’Olot, al carrer Major i a prop de la plaça del Carme on hi ha l’Escola Superior d’Art. Davant del Núria hi ha la Fogaina, on hi fan deliciosos pans i dolços.

Molts olotins recordareu el Cinema Núria que va funcionar fins al 2001 i on actualment s’ubica el Núria Social. A l’actual Sala Polivalent s’hi passaven pel·lícules i s’hi feien tota mena d’actes socials, culturals i festius. Quina sort poder continuar gaudint d’aquest espai tan emblemàtic d’Olot!

FES-HI UN COP D'ULL

La Biblioteca Marià Vayreda

biblioteca olot

Si busqueu tranquil·litat i silenci, per obtenir una màxima concentració i eficiència, una opció que sempre ha funcionat bé és la Biblioteca d’Olot. Compta amb diverses taules perquè pugueu instal·lar-vos entre llibres i passadissos i trobeu el silenci que buscàveu.

Les redactores d’aquest blog DescobreixOlot encara recordem una època (del passat molt passat) en què el jovent d’aleshores anàvem a la biblioteca a cercar “wifi” per connectar-nos a mirar el correu, entrar al xat IQ o al messenger!

Actualment, tothom disposa d’internet al mòbil i és senzill aconseguir wifi gratis. Però la Biblioteca Marià Vayreda continua sent una bona opció per allò d’obligar-se a sortir de casa amb el propòsit d’acabar la feina que ens hem proposat.

A més a més, si per a la vostra feina heu d’estar molt al dia de què passa al món, a la Biblioteca tindreu a disposició la premsa (diaris i revistes) d’àmbit català i estatal.

Més informació

Cafès amb Wifi a Olot

Si això de teletreballar és només per a un dia puntual i voleu acompanyar-ho d’un bon esmorzar o un dinar, feu un cop d’ull als cafès internet d’Olot que ofereixen wifi gratis als seus clients.

wifi gratis olot

Zig Zag Cafè

zig zag olot

El Zig-Zag Cafè us ofereix un espai interior acollidor i una inspiradora terrassa amb vistes al riu Fluvià. En aquest cafè el wifi és gratuït, els animals de companyia benvinguts i el cafè ben bo!

Més info

Cafeteria Ètic Cafè i Te artesans

etic olot

L’Ètic Cafè i Te Artesans és una cafeteria-teteria ben petita i íntima on trobareu l’escalfor d’una gran varietat de cafès i tès d’orígens diferents. Instal·leu el portàtil a la barra i inspireu-vos amb els millors aromes!

Més info

El Bouquet 

bouquet olot

El Bouquet és un bar acollidor i amb personalitat, especialitzat en cerveses artesanes, tot i que us ofereixen tota mena de begudes (a banda de wifi gratuït) perquè pugueu teletreballar a gust una estona.

Més info

Viena

viena olot

Al Viena trobareu un espai ampli i amb sofàs i butaques perquè pugueu teletreballar còmodament mentre feu un mos o aprofiteu per menjar un entrepà per dinar.

Més info

Servei d’Emprenedoria de DinàmiG

dinamig emprenedors olot

Busqueu una feina que us permeti teletreballar des d’Olot?
Viviu a Olot i teniu el somni de crear un projecte emprenedor propi?
O potser ja sou autònoms, però busqueu un impuls al vostre negoci que no acaba d’arrencar?

El servei d’emprenedoria de DinàmiG ofereix acompanyament personalitzat i gratuït per a aquells que vulguin emprendre, canviar de feina o iniciar una idea de negoci a la Garrotxa.

Demana assessorament gratuït

Qui sap! Potser el vostre projecte emprenedor acaba sent un dels guanyadors dels Premis 100% Emprenedors que se celebren cada any a Olot!

A les últimes 9 edicions s’han presentat més de 100 projectes emprenedors als premis. Voleu ser els següents?

Consulta els Premis 100% Emprenedors
Share Post