Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Experiències per regalar a Olot. Regals que toquen l’ànima

Fer un regal avui en dia, on molts tenim de tot i més, pot arribar a ser una bona creu! Així que el que avui us proposem és fer un regal una mica diferent, un regal que sigui tota una experiència. Un regal amb intenció, exclusiu per l’altre perquè els millors regals poden ser també els moments que es viuen!

Experiències per regalar a Olot. Com fer regals que toquen l’ànima.

El primer a tenir en compte, a l’hora de fer un regal diferent, és començar fent alguna cosa diferent de la que havíem fet fins ara! Així que, parem-nos un segon i pensem una mica diferent!

Dedica’t uns minuts per pensar en la persona a qui li vols fer el regal. T’aconsellem que busquis un espai còmode i tranquil on seure uns minuts, tancar els ulls i visualitzar a la persona. Com la veus? Quina és aquesta primera imatge que t’ha vingut al cap? Està somrient? Està fent alguna cosa que li agrada?

Aquesta proposta se centra a pensar amb allò que li agrada a l’altre i, un cop ho hagis identificat, que et preguntis què pots fer perquè faci més allò que tant li agrada.

IDEES D'EXPERIÈNCIES PER REGALAR A OLOT

PER A QUI LI AGRADA SORTIR A LA NATURA

 1. Si aquesta persona té fills… li podries fer un val per cuidar el seus fills durant toooot un matí amb dinar inclòs, perquè quan arribi de la matinal, no s’hagi de preocupar per res que seure a taula i gaudir del menjar i la companyia!
 2. Regalar complements esportius, ja sigui roba, sabates, guants, pals de caminar, casc de bicicleta, … sempre és una bona opció!
 3. Si els agrada caminar, la guia “La Volta a Peu per la Garrotxa” pot ser un molt regal: una guia en format llibret per descobrir la Garrotxa a peu! Una ruta que està creada per anar de poble a poble i passar per tots els racons i raconets més màgics i autèntics de la Garrotxa. Un regal que convida a compartir i a gaudir de la natura.
 4. Una ruta sorpresa! Sigues tu el guia i sorprent-la/lo!

REGALS PER L’ÀNIMA, LA MENT I L’ESPERIT

Avui en dia on la prioritat de cuidar-se un mateix no és, justament, una de les prioritats per molts, fer un regal que busqui l’equilibri entre el cos, la ment i l’esperit, pots ser una experiència que li toqui l’ànima!

 1. Un massatge corporal o facial
 2. Un val per un bany de gong
 3. Una subscripció al centre de ioga o pilates
 4. Una sessió d’acupuntura, zerobalancing o de reflexologia podal
 5. Una lectura de la Carta Astral o Revolució Solar

PER A QUI GAUDEIX AMB LA GASTRONOMIA

Són moltes les maneres de gaudir de la gastronomia!

 1. Una experiència gastronòmica! Veure-les totes aquí
 2. Un àpat a un restaurant. Veure tots els restaurants aquí.
 3. Lot de productes gourmet. Veur els comerços gastronòmics aquí.

REGALS CULTURALS I LITERARIS

Regalar cultura, ja sigui a través d’una entrada a un espectacle, un concert, una exposició, o bé un llibre interessant, és un gest que enriqueix la vida de les persones i, alhora, aporta una connexió emocional a través de la vivència compartida!

Els llibres són portals a altres mons i perspectives. T’has plantejat alguna vegada en regalar un llibre personalitzat? Estem segurs que la persona que rebi un regal com aquest es sentirà especial i molt apreciada.

La cultura, que és font de diversió i enriquiment personal, endinsa’t al seu món i regala-la!

QUE ELS REGALS SIGUI D'AQUÍ!

Fer regals locals està a les teves mans!

Aposta per l’economia local i sostenible comprant als comerços locals. Recorda que a Olot hi ha molts establiments que formen part de l’app comarcal Garrotxa Approp. Fes-ne ús!

I recorda: regalis el que li regalis, si ho fas des del cor i pensant en l’altre, segur que l’encertaràs!

Share Post