Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Llocs on organitzar festes d’aniversaris a Olot

S’acosta l’aniversari del vostre fill/a i voleu organitzar-li una festa a Olot amb el seu grupet d’amics i amigues. Fabulós! Les festes d’aniversaris sempre són una cosa bona a celebrar, a qualsevol edat!

Potser teniu clar què li regalareu i a qui convidareu, però no sabeu encara on ho podeu celebrar… No patiu, a Descobreix Olot ens hem trencat les banyes per pensar tots els llocs d’Olot possibles per celebrar festes d’aniversaris infantils.

N’hem tret un llistat ben ple d’idees i llocs on fer festes d’aniversaris! Llegiu, mireu i trieu l’opció que millor s’ajusti a vosaltres. Ah, i moltes felicitats per la part que us toca!

PARC NOU

Quan pensem en un parc a Olot, segur que a la majora dels olotins/es ens ve al cap el Parc Nou, el nostre “Central Park” particular amb accent garrotxí, arbres centenaris i oques cridaneres.

Les dues grans esplanades de gespa del Parc Nou són ideals per fer-hi una trobada a l’aire lliure. A l’esplanada de les oques hi trobareu una font d’aigua i una taula de pedra, fantàstica per deixar-hi els gots, plats o coses que necessiteu per l’aniversari.

Si us fa falta alguna cosa, sempre podeu recórreu al bar-cafè Pît-Roig (al mig del Parc Nou), on també hi trobareu lavabos. El bar té una acollidora terrasseta, on els pares, si ho voleu, podeu fer el toc còmodament mentre la mainada juga i corre per la gespa.

parc nou olot IG @LINISU
parc pequin olot

PARC DE PEQUÍN

Al parc de Pequín podeu fer una festa d’aniversari molt completa! D’una banda, trobareu un parc infantil per entretenir als més petits de la casa i, de l’altra, una pista gran per patinar, anar en patinet, córrer o jugar als jocs tradicionals pintats al terra (xerranca, salt, laberint, tres en ratlla…). Podeu imaginar una gincama de jocs!  Al mateix parc també hi ha una font per beure aigua si teniu set.

FONTS DE SANT ROC

Si és un dia de calor, a les fonts de Sant Roc hi estareu la mar de frescos. Al passeig que va del pont de Sant Roc fins a les fonts és llarg i estret, però pot ser un bon lloc per jugar al mocador o a una cursa de sacs.

Quan fallin les forces, podeu acostar-vos a les fonts pròpiament, a beure aigua ben fresca i a berenar sota els arbres asseguts als bancs. Hi ha algunes taules de pedra que podeu fer servir per deixar les coses de la festa.

SANT ROC OLOT ENRIC49
parc espunya olot

PARC ESPUNYA

El Parc de les Móres és més conegut com a Parc Espunya. Aquí hi trobareu molta ombra (genial per no passar calor a l’estiu) i molt d’espai per córrer i jugar.

Si teniu nens petits, gaudiran jugant a la zona de parc infantil. Si són ja més grandets podeu proposar jugar a l’aranya peluda o a matar conills a la zona de gespa (a una banda i altre de riu).

PARC DE BONAVISTA

Un altre parc a Olot, enorme, espaiós i verd és el parc de Bonavista, ubicat al final del barri de Bonavista. És un dels parcs públics més grans, tot i que no hi trobareu gaires ombres; per tant, millor per a dies que no faci gaire calor.

Té gronxadors i espai de joc infantil, però en realitat el millor d’aquest parc per a les festes d’aniversaris és que disposa d’una taula de pedra molt gran amb bancs on podreu seure tots junts a l’aire lliure.

La taula està tocant a la gespa, així que és fantàstic per tenir la situació controlada. Un bon lloc on jugar a pilota o fer jocs de moure’s i córrer: per exemple, l’estop o el mocador, per citar-ne un parell.

parc de bonavista olot
les tries olot

FONT DE LES TRIES

Els voltants de la font de les Tries és també una zona molt ombrívola i fresca; i a la tardor, s’omple de fulles per jugar i trepitjar.

Recordeu portar gots reutilitzables i així cada nen/a podrà beure aigua fresca de la font quan tingui set! Idea bonus: fer gots reutilitzables personalitzats i que al final de la festa cada nen/a s’emporti el seu got a casa com a record!

Molt a prop hi trobareu prats enormes per fer un partit de futbol o jugar a pitxi. Lluny dels cotxes, no hi haurà perill de pedre la pilota!

LA BLOQUERA

A la Bloquera hi tenen ja molta experiència a preparar festes d’aniversari a Olot! Ideal per als dies més freds, de pluja o per a mainada més activa i moguda.

Us posen una hora de monitor per ensenyar als nanos quatre nocions bàsiques sobre com escalar en un rocòdrom i, després, és tot joc lliure; els nens/es poden triar seguir escalant, ballar, jugar…

La festa al rocòdrom de la Bloquera inclou berenar: coca de diferents tipus, crusanets i begudes (i poden preparar menjars per a celíacs o altres intoleràncies).

SKATEPARK i B-CREK SOLFA

El vostre/a fill/a és un fan de l’skate o la bici? Organitzeu-li la festa d’aniversari a l’Skatepark de Matalosquer, a Olot, situat a la Solfa.

Al costat mateix hi teniu el B-Crek de la Solfa, perfecte per fer-hi el berenar. I si es cansen de patinar, podeu combinar amb una estona al parc de jocs, que inclou tirolina!

Amb un pla així, l’aniversari anirà rodat, segur!
I si voleu contractar classes d’skate o informar-vos, contacteu amb el Club Skate Olot.

Botigues a Olot per preparar festes d’aniversaris

Ara que ja teniu una idea del lloc on celebrareu la festa i què fareu, acabem aquest article de recomanacions de llocs per fer festes d’aniversaris a Olot dient-vos quatre adreces imprescindibles per comprar la decoració i personalitzar la festa amb els gustos del vostre nen/a.

LA SERPENTINA

La botiga a Olot per excel·lència per trobar la decoració de la festa d’aniversari: globus amb hel·li i sense, globus d’aigua, guirnaldes i molt més.

Plaça Clarà

+ info: Instagram Serpentina

CAN VALLÈS

A la plaça Major trobareu Can Vallès, la mítica botiga de llaminadures d’Olot que fa uns anys estava una mica més amunt, al carrer Major. A banda de llaminadures, xocolatines i pastissos de xuxes, trobareu ninots i cosetes per decorar el pastís.

Plaça Major

+ info: Instagram Can Vallès

DULDI

Una altra botiga de llaminadures i coses per a festes la trobareu al carrer de Sant Rafel, al costat de Can Carbasseres – on podeu aprofitar per recollir una mica de coca o tortell i endolcir la celebració!

Sant Rafel

+ info: Instagram Duldi

NABILA CAFÈ

Busqueu un pastís diferent i personalitzat? A Nabila Cafè us el poden personalitzar amb els personatges o dibuixos animats preferits del vostre fill. En Mic, l’Skye, el PJmasks, l’Spiderman…. El vostre fill/a fliparà!

Parc Nou

+ info: Instagram Nabila Cafè

Share Post