Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Aquests són els millors gelats artesans d’Olot

A l’estiu, quan tota cuca viu, a Olot mengem gelats per estar ben refrescats! I quan no és estiu… també! 😉 Tant ens agraden els gelats de cucurutxo, com els de pal o els que es mengen amb cullera. Això sí, que siguin gelats artesans, si us plau!

On menjar els millors gelats artesans a Olot?

A Olot tenim moltes gelateries i pastisseries on anar a prendre un gelat artesà. A totes, us caurà la llagrimeta de lo bons que són!!! Si sou dels que en feu un cada dia, planifiqueu-vos bé i preneu nota que aquí és on menjareu els millors gelats artesans d’Olot!

LA CASA DEL GELAT

Si mireu bé entre les terrasses del Firal, trobareu La Casa del Gelat, que arriben en ple estiu amb els seus gelats artesans per alegrar-nos el paladar!

A la seva vitrina hi trobareu 14 gustos de gelats artesanals km 0. Us els podreu menjar a peu de carrer, amb cullera o cornet, o podreu optar pel format de nevera Take Away – 1/2 L o 1 L -, que el mantindrà ben refrigerat fins a arribar en òptimes condicions fins al congelador de casa vostra!

Dins la seva carta de gelats hi ha els gelats estacionals de fruites de temporada i de mercat i altres gelats bàsic i d’autor que podreu trobar durant tot l’any. Ens diuen que el gelat de ratafia amb cafè i el d’avellana amb xocolata blanca i coco, estan de vici!!!

El fet de tenir l’obrador al mateix espai els permet produir al moment fent que els seus gelats, com el mateix sentit literal de la paraula, siguin ben frescos! 😉

Podeu trobar-los a El Firal.

Voleu saber algunes curiositats sobre els seus gelats artesans?

  • Que no són sempre iguals! Són dels que juguen donant variabilitat al producte segons el dia. Un dia al gelat de plàtan li poden afegir trossets de xocolata o que a la llimona li afegeixin menta i alfàbrega.

CACAU PASTISSERIA

A El Cacau fan els seu gelats artesans únicament amb fruita fresca de temporada i que estigui en el punt òptim de maduració.

Fan tant gelats com sorbets i us els podreu menjar en format terrina o en cornet, el típic cucurutxo de tota la vida!

Els hi agrada sortir de la sota, cavall i rei, i per això, a més dels sorbets de fruita de temporada i dels gelats de xocolata i de vainilla, hi trobareu gustos tan especials com el de flor de saüc o crema blanca amb Maria Lluïsa.

Voleu saber algunes curiositats sobre els seus gelats artesans?

  • Els sorbets, que només estan fets amb fruita de temporada, sucres i aigua són aptes per a vegans!
  • Per elaborar el gelat artesà treballen l’equilibri entre greixos, líquids, sucres i l’estabilitzant, com és l’oli d’oliva o sucres més complexos. És a partir de l’equilibri quan aconsegueixen la textura que desitgen pel sorbet o el gelat.
  • Si voleu gaudir dels seus gelats a casa, ofereixen també terrines de 1/2 L o 1 L dels gustos que desitgeu!

Així, doncs, què us vindrà de gust? Un gelat cremós i untuós o sorbet més refrescant i fresquet?

ICE WAVE OLOT

La manera com els fan, al davant i al moment, fa que sigui tot un espectacle! Estem segurs que només veure-ho, us vindrà salivera!

Sans, saborosos i sofisticats… així són els gelat artesans de Ice Wave!  La seva especialitat són els gelats artesans fets al moment: sobre una planxa a, ni més ni menys, -30 ºC!!!

Podeu escollir si la base dels gelats és italiana, més cremosa, o de base grega 0%, amb llet desnatada i afegir-hi el toppings escollits! Xocolata, Oreo, Kinder, maduixes naturals, caramels i llaminadures, etc. Múltiples combinacions perquè cada dia creeu el gelat al vostre gust!

Estan oberts tot l’any i els trobareu al cor d’Olot, a El Firal!

LLAGURT

Els gelats de Llagurt són artesans, ecològics i naturals! La base de tots els seus gelats són de iogurt gelat, que, gràcies als toppings i cremes, ens surten mil i una possibles combinacions!

Ah, també tenen polos, i són tots de fruita 100% natural!

Estan a la plaça Major i els trobareu oberts en el seu horari habitual de pastisseria.

LA RECUITERIA

Els gelats de la recuiteria són especials perquè, a més de ser gelats artesans, estan fets amb llet d’ovella del seu propi ramat!

El gelat de recuit és, per molts, exquisit! I el gelat de iogurt d’ovella, amb la seva textura suau i cremosa, és ideal per combinar-lo amb toppings que fan que cada gelat sigui una menja única i irrepetible!

Sabeu que el seu gelat soft de iogurt i de recuit és considerat com un dels millors del mercat?

Els trobareu tot l’any a la plaça Mercat, en el seu horari habitual!

Share Post