Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Cinc motius per visitar els Museus d’Olot

Els Museus d’Olot amaguen un munt de curiositats i ofereixen abundants propostes singulars i divertides per fer amb família.

Al Museu dels Sants, al Museu de la Garrotxa, al Museus dels Volcans o a la Casa Museu Can Trincheria reviureu la història, gaudireu amb la família i recordareu per sempre els tremolors dels volcans!

6 raons per anar per primera vegada (o tornar) als Museus d'Olot

Els originals dels Gegants d’Olot.

Museu dels Sants

Els Gegants d’Olot (amb més de 130 anys d’història!) són uns dels gegants més estimats de Catalunya i també uns dels més bonics que hi ha (us ho confirmarà qualsevol olotí). El seu rostre és obra de dos artistes de prestigi: Miquel Blay i Celestí Devesa. Si aneu al Museu dels Sants els podreu veure de prop, acompanyats de Cavallets, Cabeçuts, el Cap de Lligamosques, el Drac del Carme i altres peces de la faràndula olotina.

Activitats per a tota la família.

Museus d’Olot

En el transcurs de la visita als Museus d’Olot hi trobareu activitats pensades per a nens i nenes de totes les edats. Els racons familiars del Museu de la Garrotxa us faran descobrir un munt de coses amagades en les obres exposades i el Quadern d’activitats us permetrà conèixer la col·lecció tot jugant i dibuixant. Al Museu dels Sants, podreu ordenar els fragments d’un vitrall i experimentar als racons toca-toca.

Els cartells de Cigarrillos París

Museu de la Garrotxa

Com era la publicitat fa més de 100 anys? Ho podreu veure al Museu de la Garrotxa a través dels cartells de Cigarrillos París, veritables obres d’art per promocionar aquesta marca de tabac de l’industrial olotí Manuel Malagrida. Hi trobareu coses tan sorprenents com una imatge de nens fumant.

La Càrrega

Museu de la Garrotxa

Des de fa més de cent anys, Olot allotja el quadre de La Càrrega, pintat per Ramon Casas a principis del segle XX i considerada una de les obres principals de l’art català. La pintura de grans dimensions mostra una càrrega policial a la Barcelona de la revolució industrial.
Foto: Òscar Rodbag & Turisme Garrotxa

El Pessebre de Can Trincheria

Casa Museu Can Trincheria

A Olot, els pessebres no només es visiten per Nadal! A Can Trincheria n’hi ha un de molt peculiar que es pot veure durant tot l’any. Ocupa de dalt a baix les dues parets d’una habitació, amb naixements, soldats, pastors, llenyataires, àngels i animals de tot tipus. Està format per incomptables figures de diferents mides i èpoques. Un espectacle visual que, creieu-nos, no us deixarà indiferents!
Share Post