Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Últim dijous A les places en família!

Avui, últim dijous “A les places en família!”

Tres propostes a tres places diferents, la Campdenmàs, la Pia Almoina i avui, la plaça Major, han fet que els dijous el nucli antinc d’Olot s’ompli de pares, mares, fills, filles, avis, àvies, tiets i tietes que vulguin gaudir dels espectacles que Olot ha preparat a la fresca!

?Dijous 1 d’agost
?19.30h
?Plaça Major
?Back2Classics

ASTEROID

El primer dels 3 dijous a les places, l’especacle es va traslladar degut a la pluja de la plaça Campdenmàs al Pavelló Firal d’Olot on més de 250 persones van gaudir d’ASTEROID, una producció dirigida per l’Olotí Toti Toronell.

Combinant els titelles i els actors reals van aconseguir un impacte sorprenent i transformador a l’espai, amb un asteroid que va caure, tres personatges que investigaven el meteorit, tot, amb un particular humor absurd. 

SIN REMITE

El 18 de juliol la plaça Pia Almoïna va ser el centre dels espectacles en família a Olot! Amb l’espectacle inspirat en el còmic francès Jacques Tati, un personatge nostàlgic va introduir-nos al seu món particular i al seu ofici de carter, a partir de l’humor gestual, gags visuals, manipulació d’objectes, malabars i escala lliure. Unes  tècniques que ens van portarar a un final esperpèntic i inesperat.

BACK2CLASSICS

Avui, dijous 1 d’agost, la companyia Planeta Trampolí, amb vinils, tocadiscos, llit elàstic i moltes ganes de saltar, tanca el cicle de A les places en família!

Un personatge, creient que està sol a la seva habitació, gaudirà de la seva soledat perdent la vergonya, lliurant-se al ritme, a l’acció i a l’emoció.  Us ho perdreu?

Us esperem a les 19:30 h a la plaça Major d’Olot!

Share Post