Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Un estiu per no quedar-se a casa i venir a Olot!

L’estiu a Olot es diu Cua del Drac!

I és que l’estiu a Olot és sinònim de circ, teatre, festes de barri, música, exposicions, gastronomia, visites guiades i molt més!

Més de 200 activitats formen la programació d’estiu d’Olot, que combina propostes festives, gastronòmiques, culturals, comercials i de descoberta de l’entorn. La majoria són a l’aire lliure i pensades tant per al públic local com per als visitants.

La Cua del Drac és un recull d’activitats que tenen lloc a Olot des de principi d’estiu i fins a final de setembre perquè tant qui viu o visita Olot gaudeixi al màxim de l’estiu a la ciutat dels volcans!

La majoria de les activitats de la Cua del Drac es fan a l’aire lliure aprofitant el bon temps i aquells escenaris dels quals només podem gaudir en l’època d’estiu, a Olot.

Els dos últims dijous de juliol i els dos primers d’agost hi haurà espectacles familiars a les places del centre de la ciutat (plaça Pia Almoina, plaça del Carme, plaça Major i plaça Campdenmàs).

A més, els dimecres de juliol l’IMCO segueix oferint la consolidada activitat de circ a la plaça de braus.

També continua la Música al Parc amb set propostes musicals pensades per gaudir els diumenges a la tarda d’un entorn immillorable (el Parc Nou), i també es podran descobrir les constel·lacions i planetes gràcies a l’activitat “Mirant el cel” a l’Observatori Astronòmic de Batet.

Es promocionaran els talents de la Garrotxa cada dijous de juliol a la plaça de Catalunya, es podrà gaudir dels assaigs castelleres dels Xerrics, participar de les festes dels barris de la ciutat, passar una bona estona amb l’humor dels monòlegs d’estiu degustar un arròs del restaurant Les Cols als Tossols cada dijous d’estiu, entre d’altres.

 

Novetats d’aquest estiu:

Com a novetats, hi ha la descoberta de les nits de lluna plena que proposa AstroGarrotxa, les visites guiades al santuari del Tura de la mà de l’Associació Cultural d’Amics de Sant Esteve i del santuari del Tura, 12 quilòmetres sobre dues rodes per fer un tastet del Parc Natural i la Fageda a càrrec del Centre Logístic de Bicicletes (ATMA), un recital de cançó francesa per commemorar el Maig del 68 i diversos concerts de música al fort del volcà Montsacopa, la festa commemorativa dels 50 anys d’Integra i els vespres modernistes al volcà Montsacopa.

Share Post