Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Olot de nit, on prendre combinats i ballar una mica

És molt habitual que el dia menys pensat ens envaeixi l’ambient, els riures i la conversació. Que amb l’ambientillo del sopar ens surti aquell “brilli brilli” als ulls i ens vinguin ganes d’allargar la vetllada anant a prendre un combinat i, qui sap si després, ballar una mica… Però, a on anirem?

On estan els bars de nit a Olot?

Trobar un local on ofereixin un bon combinat complementa de meravella un sopar animat. Als locals de copes ja no hi ha tant silenci com als restaurants i el fet de moure’ns ens fa marxar la son. De fons ja sentim la musiqueta i el peu comença a moure’s al ritme de la música, sense que en siguem conscients… També sabem que tot allò que puja haurà de baixar en algun moment, així doncs, quina millor manera de fer la digestió que ballant als bars de nit d’Olot?

Locals de copes

Diga’m quin plan tens i et diré a on has d’anar

Quins bars de nit trobem a Olot per anar a prendre un combinat?

Si volem començar amb un pla més tranquil prenent una copa mentre conversem asseguts a la taula, o inclús piquem alguna tapa o sopem hamburguesa, podem anar al Legends Sports Bar (dissabte tanca a les 2:30. Allà podrem prendre des d’una canyeta a on un bon combinat! I si és dia de futbol, també gaudir del partit!

Ben a prop trobem el Norton Bar a la zona de la plaça Catalunya, amb un estil similar combinant tapes o plats amb combinats, futbol i terrassa.

Quan el peu ja ens comença a seguir el ritme de la música de fons vol dir que ha arribat el moment de moure’s cap al LUX OLOT un local amb ambient jove, amb música reggaeton i últims èxits comercials. Al LUX hi podreu prendre combinats, ballar, parlar, etc.

I quan arribi el moment decisiu de la nit, ens n’anem a casa o ho donem tot? Si ens decantem per la segona opció, només hem de travessar el carrer i podem anar directament a l’STROMBOLI que es classifica com un Dance & Night Club i és l’únic que obre fins a les 6 am. L’Stromboli organitza nits de música temàtica i de tant en tant i a l’estiu ens sorprèn amb una terrassa pop-up al parc dels Xerrics.

Pels més clàssics també hi ha opcions festives

Si voleu tastar la festa mode “garrotxí”, o millor dit, “anar de farra” com es deia als anys 90, podeu anar directament a sopar a l’Almoga.bar, a la plaça de l’Àngel. Al local dels Almogàvers Garrotxins, una colla barcelonista amb molts anys d’història a la ciutat, com és d’esperar, podeu gaudir del futbol amb entrepans i begudes els dies de partit. I també dels menús Cruyff, Messi i Puyol la resta de divendres i dissabtes al vespre!

Un cop acabat el torn de sopars, les taules s’aparten donant pas a un bar musical on sonen grans èxits de tots els temps i amb un públic entregat d’edats ben variades. Els cambrers són voluntaris/es de l’associació i fan tota mena de combinats. Una molt bona opció per engrescar-se, i sempre ben vigilats per la mirada de l’àngel de la plaça… que n’ha vist de molt grosses de festes.

bars de nit olot

Si voleu acabar la nit amb un clàssic de clàssics, us heu d’acostar a fer una copa al Pub Lucky Luke, ambientat com un típic “saloon” del “far west” i amb un futbolí disponible, sempre aplega gent de totes les edats. Allà podreu demanar el seu combinat estrella, el “Dalton” que és dolç, es serveix dins una proveta i és de color blau. La música és actual, introduint, de tant en tant, un dels grans èxits de tots els temps.

Menció especial pels amants dels combinats

bars de nit olot . La Moixina

Quan es parla de combinats a Olot, a totes les persones de certa edat els ve al cap un local que ja no existeix, però que en el seu moment havia estat una icona de la ciutat, i amb aquest record arriba el de la persona que el regentava amb molta experiència preparant els millors còctels.

La bona notícia és que encara podem gaudir de la seva experiència i qualitat en un entorn fantàstic.

Per aquells que gaudeixen dels esperits més madurats, en un entorn més calmat i una bona conversació amb aroma de bosc… us recomanem anar al restaurant Font Moixina, on podreu demanar una beguda, còmodament, asseguts a la terrassa des de la tarda fins entrada la nit.

Share Post