Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Llocs a Olot on fer-se petons

Recordes aquells instants previs, aquells segons elèctrics que passen abans de fer-se el primer petó? O quan ja coneixes a l’altra persona i en moment delicat, bonic, honest o d’il·lusió, neixen les ganes, inevitables, boges màgiques, pures o meravelloses de fer-li un petó. I deixar que es pari el món al nostre voltant? Quins són els millors llocs d’Olot on fer parar el temps? On robar o regalar, petons fugaços, que duren un segon i creen un acte d’amor i afecte que pot perdurar en el temps? Que bonic que quan ens estimem, ens fem petons!

 

Deixar que es pari el temps amb un petó a la ciutat d’Olot on hi ha mil i un llocs on fer-se petons!

 

I si en trobar un portal antic deixem que l’amor ens envaeixi, o potser un dels millors llocs per fer-se petons seria envoltat d’un jardí vertical o un mur verd de fulles i flors oloroses? Al costat de la remor de l’aigua del riu o genialment davant la porta de l’església de Sant Esteve? I si el lloc és enmig de la prestatgeria d’un supermercat? Davant de les escultures modernistes del Firal o entre els dos xiprers de la plaça del Carme. En aquest article, imaginem llocs especials d’Olot on fer-se petons! T’apuntes a investigar-ho amb nosaltres?

Sabies que fer-se petons és bo per al cor, perquè ajuda a disminuir la pressió arterial, ja que augmenta els batecs de manera saludable i ajuda que baixi la pressió sanguínia?

Fer que es pari el temps, amb un petó apassionat un dilluns de mercat a Olot

Llocs d'Olot

Per què no? Permetre’ns fer, d’un dilluns al matí, de compra al mercat setmanal  d’Olot, un dia especial per a compartir amb parella? I descobrir què se sent, quan es para el temps per fer-nos un petó de pel·lícula enmig de les “rambles” freqüentades per centenars de vianants anant amunt i avall, en cerca dels seus encàrrecs?

Llocs d'OlotI donar-nos realment espai, per a aquell moment, per aquell petó. I estar present amb les pupil·les dilatant-se, i les papil·les gustatives connectant-se. Trobant la connexió d’amor amb l’altre. I és que besar-se apassionadament permet accelerar el batec cardíac d’una manera sana i, com a conseqüència, disminueix la pressió arterial. Quina simfonia de la primavera bategant per les venes del moment!

Ja en tenim, un. Què et sembla? T’hi animaries? Ja ho has provat? Tens altres llocs d’Olot on fer-se petons amb moviment de fons que vols compartir amb nosaltres? On més podríem parar el temps?

Fer-se petons entre plantes i naturalesa

JARDINS DE VILA VELLA
Llocs d'Olot
Quin seria el teu lloc?
Llocs d'Olot

I anem de mercat en mercat, i passem per algun parc. I si anant al mercat d’Olot ens parem un moment a prop del seu jardí vertical per deixar que la frescor de les plantes, la tendresa de les fulles i les flors del moment, ens acullin per què ens fem un petó amb totes les seves essències?

Resulta que fer-se petons contribueix a un somriure bonic, ja que la saliva que generem redueix la placa bacteriana i l’aparició de càries. Sembla que tots els llocs comencen a ser meravellosos per fer-se un bon petó i aprofitar per contrarestar l’estrès i millorar l’humor i l’autoestima, perquè el cervell segrega els mateixos químics que quan fas exercici: serotonina, dopamina i oxitocina, que ens relaxen i revitalitzen. Potser haurem de fer la revolució dels petons a la ciutat d’Olot? I per què no aprofitar per anar als Jardins de la Vila Vella, darrere el Consell Comarcal i si és primavera aprofitar les flors i el verd, i les fulles, i si és qualsevol altra estació de l’any, aprofitar l’espai verd, meravellosament enjardinat per estar una estona estirats a l’herba, asseguts al banc o recolzats a la barana de pedra per perdre’ns en una bateria de petons meravellosos?

Fer-se petons a l’autobús mentre avancem en l’espai entregats al moment

MOMENTS AL BUS
PONT DE SANTA MAGDALENA
Llocs d'Olot

Qui diria que assegudes al bus, fent-nos petons, podem perdre calories? La filematologia, la ciència que estudia els petons, revela que s’activen 30 músculs en cada petó i es perden 26 kcal, depenent de la passió amb què es faci. Potser no són moltes, però és igual, per què un petó és un acte universal que expressa amor i afecte, i n’hi ha de diversos tipus, des dels que es donen per saludar fins als més passionals que expressen sentiments molt profunds que ens permeten connectar amb l’altra persona. Un petó pot significar molt i, depenent del moment i de la persona que t’ho dona, pot ser una experiència única i màgica.

CONVERTINT MOMENTS QUOTIDIANS EN MOMENTS MÀGICS

Aprofitar el moment d’agafar l’autobús d’un lloc a un l’altre d’Olot, per a reduir emissions, relaxar i fer-se petons, pot convertir un moment quotidià en un moment preciós. Transports Públics d’Olot amb les seves 4 línies i més de 80 punts de parada, ofereix als seus usuaris la possibilitat de desplaçar-se còmodament entre el centre i els diferents barris de la ciutat d’Olot, col·laborant així en el desenvolupament de la ciutat i en el benestar dels seus ciutadans. Així doncs, podem mirar Olot des del transport públic i aprofitar el moment per fer-nos petons alegrement. Això sí, haurem de vigilar que no ens passi per alt la parada… i sinó, potser baixem a un lloc preciós d’Olot i podem passejar pel centre on trobar llocs preciosos com és la remodelació Can Sau al costat de l’església del Tura, feta per Un parell d’arquitectes amb l’artista Quim Domene o pujar escales fins a arribar a les altures pel camí que abraça el cràter del Volcà Montsacopa, on continuar fent-nos petons!

Share Post