Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

La i_Botiga, la botiga de coses típiques d’Olot

Què és la i_Botiga?

La i_BOTIGA és la botiga de l’oficina de turisme, un espai al cor la ciutat pensat tant pels turistes com pels mateixos olotins i olotines. És un punt de referència per a totes aquelles persones que vulguin descobrir el patrimoni de la Garrotxa mitjançant els productes tradicionals, ecològics i de km0 de la comarca.

Si esteu de visita a Olot o voleu fer un regal autènticament olotí, us animem a passar per la i_Botiga (carrer de Sant Rafel) i fer un cop d’ull als productes que hi venen. En aquesta botiga única i singular d’Olot hi descobrireu els artesans, artistes i associacions d’Olot i la Garrotxa a través dels productes que elaboren: cistells, coves i làmpades de vímet, barretines, elements de papereria,  joguines, imans per la nevera, joies, productes de gastronomia local… i molt més!

Ara a més tenen botiga online on podeu veure els seus productes i demanar-los per internet allà on estigueu.

 

Comprar coses típiques d’Olot

Si voleu comprar coses típiques d’Olot per regalar o per sorprendre algú, a la i_Botiga en trobareu un piló i  que, a més, són fetes a Olot o la Garrotxa. Així, donem suport al comerç de proximitat i local. Per exemple, trobareu samarretes, desuadores, tasses i altres gadgets amb la marca d’Olot estampada. També hi ha tès i infusions del Pirineu, així com ratafia i melmelades. Per als amants de la natura i el senderisme, hi podreu comprar mapes de rutes senderistes a Olot i Garrotxa, així com cantimplores i altres estris per fer excursions. I és que a Olot hi ha moltes excursions per fer!

Per als més petits, hi trobareu joguines medievals, puzzles d’Olot, jocs i, sobretot, molts productes dels gegants d’Olot i la faràndula. Sens dubte, els nostres Gegants, nans i cavallets són una de les coses més típiques d’Olot i més estimades.

 

La i_botiga, la botiga de la faràndula d’Olot!

La i_Botiga és el centre neuràlgic pels amants de la faràndula olotina! Hi ha samarretes, joies, titelles, joguines, retallables, pitets, bosses i figures dels gegants i de les principals figures dels gegants d’Olot i del bestiari de la ciutat.

Tot plegat fet amb dissenys exclusius de dissenyadors com: Ceci Ferrero, la Nadia Engelhard, la Roser Mates, en Tavi Algueró, en Ferran Coves i la Judit Vila, entre altres.

Els olotins en som molt de la Faràndula! I sens dubte, qualsevol cosa que dugui imprès els gegants, nans i cavallets d’Olot serà un bon regal! 

 

Foto destacada: Fragments.cat | Foto aparador faràndula: Elena Cargol

Share Post