Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Ruta pels volcans d’Olot: del Montsacopa al de Montolivet

Segur que has sentit a parlar dels volcans d’Olot i de la Garrotxa. Lluny de les aglomeracions, en ple contacte amb la natura, et proposem una ruta a peu que et portarà pels 2 volcans d’Olot més emblemàtics: una excursió del volcà Montsacopa al volcà de Montolivet.

L’excursió comença al volcà més urbà, el Montsacopa, des d’on tindràs unes precioses vistes a Olot. Acabarà al volcà de Montolivet, a l’altra banda de la ciutat. Estàs a punt per descobrir Olot a través dels seus volcans més urbans?

 

Excursió als volcans d’Olot: del volcà Montsacopa al volcà de Montolivet.

El volcà Montsacopa és el volcà més urbà i emblemàtic d’Olot. Accessible per a tothom, és un museu a l’aire lliure: les seves grederes, el cràter de forma circular, les torres carlines que van ser declarades Bé cultural d’interès nacional, l’ermita de Sant Francesc de Pàdua…! I és també, des d’on podreu gaudir de les millors vistes d’Olot, part de la Vall d’en Bas i de la serralada del Canigó.

Sorgit de la mateixa falla, el volcà Montolivet és el germà petit del volcà Montsacopa i el gran desconegut. Poca gent el visita i gaudireu de tranquilitat i de poca gent. Dalt del volcà Montolivet podreu veure-hi, de gran interès històric, una torre de telegrafia òptica del segle XIX. Seguint per la muntanya pelada gaudireu de les vistes a la ciutat i del poble veí, Les Preses.

Podeu fer l’excursió amb nens on la descoberta de l’entorn, els boscos i els volcans estan assegurats!

 

ruta volcans d'olot montolivet montsacopa 

INFORMACIÓ TÈCNICA DE LA RUTA

SENYALITZACIÓ: Itinerànnia bandera verda
DIFICULTAT / Mitjana
TEMPS / 2h 30min
KM / 8,25 Km

* L’excursió és apta per a famílies tenint en compte la distància de l’excursió i l’experiència i la resistència dels infants.

Us deixem més avall tots els detalls de la ruta,  pas a pas. Amb enllaços a Wikiloc, Itinerànnia, i documents per descarregar al mòbil.

track
PDF DE LA RUTA
WIKILOC
+INFO A ITINERÀNNIA
Share Post