Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Què fer amb nens a Olot, un dia entre setmana

Activitats a Olot amb nens

Voleu saber què fer a Olot amb nens un dia entre setmana o una tarda qualsevol? Seguiu llegint perquè a Olot hi ha un munt d’activitats per fer en família una tarda qualsevol. Us proposem 4 activitats per fer amb nens a Olot.

Si durant la setmana teniu temps per gaudir en família, no us ho penseu dues vegades i sortiu a passar-ho bé! Podreu gaudir d’activitats culturals, d’oci, i d’esportives, a més d’un munt de parcs, d’espais a l’aire lliure i activitats familiars on els dies rutinaris prendran la forma més alegre dels vostres millors caps de setmana.

Anar amb nens als Museus d’Olot

Les activitats pedagògiques dels museus d’Olot són una bona opció per conèixer les exposicions temporals i l’exposició permanent del Museu de la Garrotxa en família, que ens parla de la història de la nostra ciutat a través de la indústria, l’art i la cultura.

Les activitats familiars que ens proposen el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Sants són activitats per recórrer de forma dinàmica i divertida les sales i espais dels Museus. 

Tardes a la biblioteca

La biblioteca Marià Vayreda, a tocar de la plaça Major d’Olot, al carrer Pati, és una altra bona opció per passar tardes tranquil·les i agradables amb nens a Olot.

La biblioteca d’Olot disposa de 2 espais infantils. A la planta principal hi trobareu un espai específic per als més menuts de tots, amb contes, llibres i espai de lectura… Mentre que en el pis inferior hi trobareu tot un món per descobrir! Llibres classificats per temàtiques, espai de lectura i de treball, …

Dos cops al mes podreu gaudir de l’Hora del conte! a la biblioteca d’Olot per fomentar la lectura entre els nens i nenes més petits. Ja us hi esperen!

Per cert, sabeu que el setembre de 2019 la nostra biblioteca va celebrar 100 any des de la seva inauguració el 1919?

La Festa del cine!

Anar al cine sempre és una bona opció i si són els dies de La Festa del Cine, quan l’entrada val 4,80 €, encara més!

I és que la cartellera dels Cines Olot sempre té en compte als més petits de la casa, on hi trobem constantment pel·lícules infantils per gaudir en família!

Anar al cine a Olot entre setmana pot ser l’excusa perfecte per menjar aquella llaminadura extra, aquelles crispetes dolces que faran que les tardes de dimecres siguin les millors de la setmana!

De caps a la piscina!

Anar una tarda a la piscina del Club Natació Olot, a la piscina de Les Tries, sempre és una opció per fer una banyada en família on esport i joc van lligats de la mà.

A la nova sala d’aigües podreu gaudir de les noves piscines d’aigua salina, una de 25 metres i una de familiar de 1,20 de profunditat i amb terra antilliscant, ideal per anar-hi amb nens! A més d’una sauna seca d’accés lliure, per a un màxim de sis persones i per a majors de 16 anys.

Share Post