Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Què fer a Olot un dia de pluja

3 idees per un dia de pluja a Olot

Diuen que Olot és l’orinal del cel, i sí, us confirmem que al llarg de l’any en tenim varis dies de pluja a Olot! … d’aquí aquests paisatges que ens envolten: verds, frondosos i captivadors!!!

La pluja no ha de ser motiu per deixar de descobrir Olot. És més, visitar Olot en un dia de pluja o gris és una gran oportunitat per re-descobrir la ciutat i per viure la natura en el seu estat més pur!

FOTO: ig @caroleeloo

VISITAR EL MUSEU DE LA GARROTXA

DESCOBRIR EL MUSEU

Al Museu de la Garrotxa on podreu gaudir de l’art i el paisatge dels segles XIX i XX i l’eix central de la seva col·lecció és l’Escola Paisatgística d’Olot.

El Museu de la Garrotxa es troba a l’històric edifici de l’Hospici, una construcció del segle XVIII obra de Ventura Rodríguez al centre d’Olot i disposa de diverses sales d’exposicions on durant tot l’any hi ha una programació regular d’exposicions temporals: la Sala Oberta, la Sala Oberta 2 i la Sala 15, a més de la Sala d’Actes.

Si teniu mainada, us agradarà saber que el Museu proposa jocs i racons familiars, especials per a nens. Feu clic per descobrir les activitats familiars del Museu de la Garrotxa.

DESCOBRIR BATET DE LA SERRA

COM ARRIBAR-HI

A tan sols 10 minuts d’Olot i damunt l’altiplà basàltic, procedent de la lava dels volcans, trobareu Batet de la Serra coronat pel volcà Pujalòs.

És un indret extraordinari de gran bellesa natural; des d’on podreu gaudir d’unes vistes privilegiades tant als Pirineus com d’altres paratges naturals, com el volcà Croscat. També un dels llocs més romàntics d’Olot.

Anar-hi després de la pluja us permetrà veure com fumejen les muntanyes, com s’obren les clarianes, olorar la flaire que despren la terra molla i capturar per sempre més uns instants que us seran difícils d’oblidar!

ENDINSAR-VOS EN UNA CASA PAIRAL DE PRINCIPIS DEL S. XVIII

DESCOBRIR CAN TRINCHERIA

Can Trincheria, al nucli antic d’Olot (a tocar de l’església de Sant Esteve), va ser una de les cases pairals més importants d’Olot! Actualment és una Casa Museu amb un gran valor patrimonial, històric i cultural.

Era la casa d’una família noble catalana del segle XVIII i XIX  que manté encara a les seves estances el mobiliari i decoració originals de l’època.

Destaquem el Pessebre Monumental, un espectacle visual que transmet la passió per l’artesania i tradició figurativa de la ciutat.

Entrar a Can Trincheria és iniciar un viatge en el temps!

* FOTO de l’article: instagram @jordicarre1
Share Post