Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Aquesta és la millor guia familiar d’Olot!

Si teniu ganes de conèixer la ciutat dels volcans de forma autònoma la guia familiar d’Olot és la vostra millor opció! Amb aquesta guia de l’Oficina de Turisme us esperem 10 propostes d’activitats per (re)descobrir tooooota la ciutat seguint diferents fils temàtics!

Esteu a punt? Som-hi doncs, (re)descobrim la ciutat amb la guia familiar d’Olot!

 

Les activitats de la guia familiar es poden fer com i quan es vulguin. Penseu que els espais i els recursos estan directament pensats per a les famílies i estem segurs que aquestes 10 propostes agradaran als més petits i, també, als grans!

A la guia s’hi identifiquen els punts de parada amb una breu explicació del lloc, una proposta de recorregut, la durada de la ruta i una proposta oberta d’activitats.

És també un mapa de la ciutat que sempre us servirà on, a més, hi trobareu marcats els parcs infantils, els parcs de salut, els jardins, les àrees de pícnic, les piscines, els equipaments culturals i turístics de la ciutat, així com d’altres recursos que, de forma autònoma, les famílies podreu gaudir: les motxilles del Jugaparc i els recursos familiars dels Museus d’Olot!

Ah, i també hi trobareu opcions per què fer si enganxeu un dia de pluja a Olot!

Itinerari pel riu Fluvià

Ruta de les fonts

Matinal pel barri vell

Ruta modernista

Els quatre volcans d’Olot

Els Museus d’Olot

Parcs i jardins imprescindibles

La Via Verda a peu o en bicicleta

Als peus del volcà Montsacopa

La Plaça Mercat i el Rengle

Veureu que tota la informació és molt útil i que, a la vegada, us permet gaudir de la descoberta!

A més, si feu un mínim de les 5 activitats proposades i ompliu la butlleta que hi ha a la mateixa guia familiar d’Olot, la botiga de l’Oficina de Turisme us obsequiarà amb un regalet!

Per cert, un cop les hagueu fet, què us sembla si compartiu les vostres fotos a l’Instagram #DescobreixOlot @DescobreixOlot? 😉

Omple la butlleta i vés a la I_Botiga!

[Foto de portada: Turisme Garrotxa]

Share Post