Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Els llocs més bonics d’Olot segons els instagramers

Ara que la fotografia forma part de les nostres vides, a través de les xarxes socials i els dispositius mòbils, hem volgut preguntar a la nostra comunitat d’Instagram quins són per ells els llocs més bonics d’Olot.  Així que…
_

Aquests són, segons ells, els llocs més bonics d’Olot!

_
Visiteu-los, gaudiu-los, fotografieu-los i compartiu-los amb nosaltres!

Volcà Montsacopa

A més de coincidir que és un dels llocs més bonics d’Olot, us podríem dir que el volcà Montsacopa és la icona de la ciutat!

Si hi pugeu, tindreu la ciutat als vostres peus i una vista gairebé 360 graus! Pujar-hi és gaudir dels paisatges dels Pirineus, del Canigó, del Puigsacalm, del Parc Natural de la Zona Volcànica, d’Alta Garrotxa…

Al centre… el seu cràter: circular i de 120 m de diàmetre! Us atreviu a baixar-hi corrents i estirar-vos-hi per descansar i contemplar el cel? O preferiu passejar pel voltant del cràter i pujar en una de les seves torres carlines, visitar l’ermita de Sant Francesc o gaudir d’una bon àpat a El Fortí?

_

  COM ARRIBAR-HI!

Saber més sobre el volcà Montsacopa

La Moixina

No ens quedem curts si diem que és un dels llocs més romàntics i bucòlics d’Olot!

Els paratges de la Moixina, les seves fonts i els seus aiguamoixos han estat, i encara són, font d’inspiració de molts pintors! Hi aneu a l’època de l’any que hi aneu, el paisatge natural d’aquest indret us captivarà!

Aneu-hi, passegeu-hi, escolteu com canten les fulles, com brolla l’aigua i com parlen els animalons que hi habiten!

_

  COM ARRIBAR-HI!

Saber més sobre la Moixina

El Parc Nou

Sense cap dubte, aquest és el Parc més bonic d’Olot!

Bonic per la seva elegància i per l’elegància de les oques que viuen a l’estany del prat gran. Bonic per la Casa Castanys, casa modernista que fins a principis del 2022 va ser la seu del Museu dels Volcans. Bonic pel seu jardí botànic i per l’espectacular roureda de roure pènol catalogada com a arbreda monumental.

Tan bonic és que… tant si vens a visitar Olot com si hi vius, si hi vas, hi tornaràs perquè te n’enamoraràs! 😉

_

  COM ARRIBAR-HI!

Saber més sobre el Parc Nou

Batet de la Serra

El millor taló de fons per uns dels paisatges rurals més bonics d’Olot!

Entre Olot i Santa Pau i situat dalt d’un altiplà basàltic, Batet de la Serra és un indret rural d’Olot on us envoltareu de camps de conreus, pastures de bestiar, cases de pagès i “flipareu” amb les increïbles panoràmiques que podreu veure del Pirineu i del volcà Croscat!

Ja sigui a través d’una excursió des d’Olot o d’una passejada pels seus punts d’interès, us deixarà meravellats!
_

  COM ARRIBAR-HI!

Saber més sobre Batet de la Serra

Sant Roc

Natura i arquitectura per gaudir en poc més d’1 km!

Doncs sí, el que va ser fa uns anys el barri que va acollir a les famílies nouvingudes, és ara un dels barris amb més atractius naturals a prop els uns dels altres!

  1. El Passeig de Sant Roc. 500 metres de passeig vora riu amb una doble filera de plataners de gran alçada i d’estil francès
  2. El Pont de Sant Roc. Un pont majestuós de tres arcades i amb pedra volcànica.
  3. Tossols Basil i Estadi Atletisme. Arquitectura fusionada en la natura de la mà d’uns dels arquitectes amb més reconeixement a escala mundial: RCR arquitectes.
  4. Via Verda el Carrilet. El que abans va ser la via del tren és ara una via verda ideal per passejar, córrer i anar en bicicleta!
    _

  COM ARRIBAR-HI!

Saber més sobre Sant Roc
Fotografia de la portada via @jordicarre1
Share Post