Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Quin és el restaurant preferit d’Olot pels instagramers?

Olot està ple de restaurants i, a tots, s’hi menja de meravella!
Però… us passa també que moltes vegades tendiu a anar als mateixos restaurants i menjar-hi els plats que ja sabeu que us agraden, en lloc d’atrevir-vos a provar-ne d’altres i descobrir així nous sabors?
Avui us fem el rànquing de restaurants d’Olot que més agraden als usuaris de la nostra comunitat d’Instagram! I us animem a anar als que no freqüenteu  per donar noves sorpreses als vostres paladars!
_

TOP 10!

Els restaurants d’Olot que més agraden als instagramers

_

RESTAURANT LA MOIXINA. Una de les coses que més agrada als usuaris és, a més de la seva cuina volcànica i de temporada, la seva terrassa, l’atenció i el seu entorn!

RESTAURANT LA DEU. El fet que sigui un restaurant familiar de “tota la vida” fa que sigui una de les coses que més valoren els usuaris. A més de l’entorn i de les patates de la Deu!

RESTAURANT HOSTAL ELS OSSOS. Diuen que fan els millors macarrons del món, que la relació qualitat-preu és immillorable i  que la cuina volcànica d’autor és espectacular!

RESTAURANT CAFÈ EUROPA. Dieu que menjar-hi és tota una experiència gastronòmica, que la seva terrassa, coberta a l’hivern i descoberta a l’estiu, és fantàstica i que el servei excel·lent!

TAVERNA QUINA BARRA. El que més els agrada és la seva cuina creativa que, en format de tapes i plats per compartir, s’adapta als productes de temporada amb propostes singulars i originals.

RESTAURANT LES PEDRETES. El tracte familiar, la cuina casolana i plats com els cargols, el caneló de carabassó amb brandada o les seves postres casolanes és el que més els agrada.

BAR L’ANSAT. Diuen que és un petit tresor gastronòmic! De les seves tapes originals i gourmet, la que recomanem són els calamars a la romana d’en Marcel, el xef i ànima de l’Ansat!

B-CREK RESTAURANT. El concepte “fast-food” a la catalana-garrotxina, és el que més els sorprèn! Els productes de qualitat, servei ràpid, plats saludables i bon preu és el que més en destaquen.

EL CELLER. Diuen que amb la gran varietat i rotació constant de pinxos que proposen, és un lloc “per llepar-se’n els dits”! El que més agrada és la gran varietat, tant de pinxos com de vins!

I a tu, quin és el restaurant d'Olot que més t'agrada?

A través teu, nosaltres també descobrim Olot! A més, et (us) volem conèixer! Així que, anima’t i explica’ns quin és el teu restaurant preferit d’Olot i perquè!

>>> La teva recomanació servirà de recomanació pels altres! 😉

Share Post