Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Activitats a la natura a Olot

I, amb l’arribada del bon temps, arriben també les ganes de sortir per fer activitats a la natura a Olot.

Al volcà Montsacopa, al centre i nucli antic d’Olot, als paratges de la Moixina, al Parc Nou… hi ha tants llocs on podrem gaudir de l’aire pur amb activitats esportives, culturals o gastronòmiques!

Activitats a la natura a Olot

1. Ioga al volcà Montsacopa

Una activitat a la natura que es fusiona amb el mindfulnesse, la cultura i la gastronomia.

L’activitat, que s’inicia al peu del volcà, us descobrirà a mesura que aneu pujant, alguns dels secrets del volcà Montsacopa! Un cop a dalt, i de la mà d’una formadora especialitzada, s’iniciarà la sessió de ioga, baixant abans de tot, però, al cràter del volcà on s’hi dirigirà una meditació guiada que us connectarà amb la força del volcà.

Al final de l’activitat, s’oferirà un refrigeri de productes locals sans i equilibrats.

Es recomana portar màrfega de ioga i roba còmode. 

_

PREUS: 6,00 €/persona. Pels menors de 12 anys gratuït.

+INFO: www.shopibotiga.com

_

2. Bestioles de nit a la Moixina

Què passa a la Moixina quan es pon el sol? 

Aquesta, és una activitat nocturna en un paratge fantàstic d’Olot: la Moixina! Si voleu descobrir les ombres de les cuques, els sons de gripaus i vols d’ocells nocturns… anoteu-vos-la bé aquesta activitat a la natura a Olot!

Obervareu, amb l’ajuda d’una lupa i una llanterna, què es mou entre la foscor, escoltareu els sorolls dels animalons que hi viuen i cercareu, en aquest paratge preciós d’Olot on s’amaguen els petits protagonistes de la vida nocturna.

_

PREUS: 8,00 €/persona. Pels menors de 6 anys activitat gratuïta.

+INFO: www.tosca.cat

_

3. Ioga en família al Parc Nou

L’activitat s’inicia en un dels barris més bonics d’Olot, l’Eixample Malagrida. Tot gaudint de la bellesa de les cases unifamiliars envoltades de jardins, amb passejos amplis i senyorials, arribareu al Parc Nou on descobrireu el Jardí botànic.

I és aquí, al bell mig del prat del Parc Nou, on es realitzarà la sessió familiar de ioga amb una formadora especialitzada.

Es recomana portar màrfega de ioga i roba còmode.

Ah, i en acabar l’activitat de ioga podreu gaudir amb a tota la família d’un descompte del 10% en la vostra consumició a la terrassa del Bar cafè Pitroig.

_

PREUS: 6,00 €/persona. Pels menors de 12 anys gratuït.

+INFO: www.shopibotiga.com

_

4. Rutes a cavall i en poni per Olot

Si teniu ganes de descobrir l’entorn d’Olot a cavall o en poni, al barri de Bonavista, hi trobareu l’Hípica La Fageda. Concretament està a una de les entrades a la Fageda d’en Jordà des d’Olot. Us imagineu les rutes que us esperen?!

Us ofereixen des de rutes a cavall de 1 hora, ideal per aquelles persones que vulguin iniciar-se, a rutes de més de 2 hores per descobrir la Garrotxa i els seus volcans a través de la Fageda d’en Jordà. Ah, i pels més petits no hi falten les passejades en poni!

_

+INFO: www.hipicaequusgarrotxa.com

_

Share Post