Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Activitats a la natura a Olot

I, amb l’arribada del bon temps, arriben també les ganes de sortir per fer activitats a la natura a Olot.

Al volcà Montsacopa, al centre i nucli antic d’Olot, als paratges de la Moixina, al Parc Nou… hi ha tants llocs on podrem gaudir de l’aire pur amb activitats esportives, culturals o gastronòmiques!

Activitats a la natura a Olot

1. Bestioles de nit a la Moixina

Què passa a la Moixina quan es pon el sol? 

Aquesta, és una activitat nocturna en un paratge fantàstic d’Olot: la Moixina! Si voleu descobrir les ombres de les cuques, els sons de gripaus i vols d’ocells nocturns… anoteu-vos-la bé aquesta activitat a la natura a Olot!

Obervareu, amb l’ajuda d’una lupa i una llanterna, què es mou entre la foscor, escoltareu els sorolls dels animalons que hi viuen i cercareu, en aquest paratge preciós d’Olot on s’amaguen els petits protagonistes de la vida nocturna.

_

+INFO: www.tosca.cat

_

2. Rutes a cavall i en poni per Olot

Si teniu ganes de descobrir l’entorn d’Olot a cavall o en poni, al barri de Bonavista, hi trobareu l’Hípica La Fageda. Concretament està a una de les entrades a la Fageda d’en Jordà des d’Olot. Us imagineu les rutes que us esperen?!

Us ofereixen des de rutes a cavall de 1 hora, ideal per aquelles persones que vulguin iniciar-se, a rutes de més de 2 hores per descobrir la Garrotxa i els seus volcans a través de la Fageda d’en Jordà. Ah, i pels més petits no hi falten les passejades en poni!

_

+INFO: www.activitatsgarrotxa.com

_

3. La veu de Joan Maragall retruny pels paisatges d’Olot

Una visita literària seguint els passos de Joan Maragall durant les seves estades d’estiu a Olot. La visita comença a l’Oficina de Turisme d’Olot i passa pel barri de Malagrida, on Maragall passava els seus estius. La visita segueix els escrits que va fer durant els estius de 1907 a 1909, incloent el seu famós poema dedicat a la Fageda d’en Jordà. La visita segueix els seus passos, caminades i petjades, vorejant el riu Fluvià i els prats de la Mandra, i pujant al volcà del Montsacopa al cor de la ciutat per tenir una vista de 360 graus d’Olot i els seus voltants. L’activitat acaba amb un dinar al restaurant El Fortí, situat a dalt del volcà, amb productes 100% olotins.

_

+INFO: www.shopibotiga.com

_

Share Post