Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

6 raons per comprar a Olot

És el moment de gaudir altra vegada del comerç perquè, comprar a Olot és comprar sense presses ni estrès. Comprar a Olot és passejar, és contemplar, és parar per fer un cafè, és entrar a l’Hospici i visitar una exposició, és saludar als amics, coneguts i familiars que ens anem trobant, és fer-la petar amb el botiguer que us ha atès.

Olot ofereix molts al·licients per comprar-hi durant el cap de setmana, i aquí us n’expliquem uns quants:

6 raons per comprar a Olot

1.

Gran oferta comercial

Olot compta amb una oferta comercial àmplia i variada en tipus de productes: roba, calçat, alimentació, artesania, objectes de la llar… i també en gammes, preus, orígens o estils. Comprar a Olot és trobar-hi ben bé de tot.

2.

Professionalitat i assessorament

Els comerciants d’Olot tenen una llarga trajectòria professional i una àmplia experiència. Poden assessorar-vos i aconsellar-vos perquè cada compra s’adapti a les vostres necessitats i gustos.

3.

Una experiència total

Comprar a Olot és més que passejar-se pels carrers de la ciutat i d’aconseguir productes: és una experiència complerta. Les botigues es barregen amb el patrimoni renaixentista i modernista de la ciutat, amb bars, restaurantsmuseus.

4.

Una aposta per la sostenibilitat

Visitar el comerç dins la ciutat és sempre un model més sostenible: menys cotxes, millor aprofitament de l’espai i més eficiència energètica. A Olot, a més, hi trobem una autèntica aposta per la producció pròpia i local amb gran quantitat de tallers i botigues d’artesans.
Comprar a Olot és apostar pel Km0.

5.

Una oportunitat per estalviar

Moltes botigues i restaurants d’Olot ja compten amb l’aplicació Garrotxa Approp, que us retorna una part de la compra per a què la pugueu fer servir en altres establiments adherits.
Descarregue-vos l’App i quan compreu a Olot no us oblideu de demanar pel Garrotxa Approp!

6.

Tornar a trobar-nos

Després d’un any de tancaments, pors i dificultats, mica en mica podem començar a retrobar-nos amb els nostres veïns, amics i també amb els nostres botiguers de confiança! Apropant-nos al comerç local podem anar recuperant la normalitat a poc a poc, sempre respectant les mesures de seguretat.

Ah! i si veniu de comarques veïnes, podeu aprofitar, abans o després de fer les vostres compres, per visitar els incomptables racons naturals, gaudir d’espectacles i exposicions culturals o degustar la Cuina Volcànica de la Garrotxa!

Share Post