Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Els millors llocs d’Olot per petar-ho a Instagram

Olot està plena de racons que ens enamoren. Alguns d’ells són llocs ideals per anar amb nens. D’altres pels amants de la pintura, pels amants de l’art urbà, pels amants de la natura o, inclús, pels més romàntics.

En un temps on la fotografia té un paper tant important i on ens agrada tant recomanar el que vivim i experimentem, proposem els nostres millors llocs d’Olot per petar-ho a Instagram!

No dubteu en seguir-nos a instagram, utilitzar #DescobreixOlot i etiquetar-nos @descobreixolot!

AQUESTS SÓN ELS MILLORS LLOCS D’OLOT ON FER CLICK ?

SENSE LLUNA (PASSEJANT)

Què busca o què mira aquest infant del nucli antic d’Olot, al capdamunt del carrer Sant Tomàs? La figura, obra d’Anna Manel·la, que representa la figura d’un nen d’uns set o vuit anys i amb les mans agafades al darrere i la cara dirigida cap al cel: sembla buscar alguna cosa, no?

_

Com arribar-hi

Nucli Antic d’Olot
C. Sant Tomàs

JUICY LUCY

Ja sabem que sou uns àngels, sí! Però ara, al nucli antic, concretament a la plaça del Carme, podreu mostrar a tothom la presència divina que hi ha en vosaltres! Entreu al Juicy Lucy, gaudiu amb les seves hamburguesses marca de la casa i pastissos i… busqueu l’àngel! 😉

_

Com arribar-hi

Plaça del Carme
Juicy Lucy

LES COLS PAVELLONS

Els pavellons de Les Cols són un espai contemplatiu i sobri, i un plató excepcional per capturar amb la vostra càmera una nit que no oblidareu mai. Un indret on gaudireu de la nit i dels jocs reflexes, entre llums i aigües, refugiats entre els seus murs i els seus vidres.

_

Com arribar-hi

www.lescolspavellons.com

PONT DEL PARC NOU

Al Parc Nou, conegut també com el parc de les oques, trobareu el pont més romàntic i fotogènic d’Olot!!!

El pont creua el llac que separa el prat gran de la petita illeta i està freqüentat per ocells, ànecs i oques. Un teló de fons impressionant!

_

Com arribar-hi

Parc Nou

ESTADI TOSSOLS BASIL

Considerada com una de les pistes d’atletisme més boniques del món, és obra dels RCR Arquitectes, l’estadi Tussols-Basil. Es troba en plena Via Verda i és l’escenari ideal per fer esport, fusionar-se amb el paisatge i plasmar l’experiència amb un bon retrat!

_

Com arribar-hi

Via Verda
Estadi Atletisme Tossols Basil

EL PORC I EL XAI

Heu muntat alguna vegada un porc o un xai? A la plaça Campdenmàs, al nucli antic d’Olot, tindreu la ocasió d’immortalitzar aquest moment! Les dues escultures, obres d’Àngel Rigall i per encàrrec de la penya AOAPIX, és un dels principals atractius de la plaça pels petits… i també pels grans!

_

Com arribar-hi

Nucli Antic
Plaça Campdenmàs

AVINGUDA NAVARRA

Un dels carrers del voltant de la plaça Amèrica, al barri de l’Eixample Malagrida, és un autèntic espectacle, sobretot, a la tardor. Veure com el verd de les fulles es transforma en vermell i, finalment, aquestes cauen i deixen una catifa vermella, és del tot encisador!

_

Com arribar-hi

Eixample Malagrida
Avinguda Navarra

DAVANT DEL MURAL

Un mural de grans dimensions mai ens deixa indiferent! A la plaça Campdenmàs, a la mateixa on trobem les escultures del Porc i el Xai, hi ha una dona embarassada, obra de l’artista Jofre Oliveras. Una foto que no podeu deixar de fer si vosaltres també, esteu en el mateix estat, no?! 😉

_

Com arribar-hi

Nucli Antic
Plaça Campdenmàs

Share Post